Sabtu, 02 Mei 2020

Pelajari Toefl Reading - 04

TOEFL Exercise - Reading Comprehension

Question 1 - 8

from their inception, most rural neighborhood in colonial North America included at least one carpenter, joiner,sawyer and cooper in woodworking; a weaver and a tailor for clothing production; a tanner, currier and cordwainer (shoemaker) for fabricating leather objects; and a blacksmith metalwork, where stone was the local building material, a mason was sure to appear on the list of people who paid taxes. With only an apprentice as an assistant, the rural artisan provided the neighborhood with common goods from furniture t shoe to farm equipment in exchange for cash or for "goods in kind" from the customer's field, pasture or dairy. Sometimes artisan transformed material provided by the customer wove cloth of um spun at the farm from the wool of the family sheep; made chair or tables from wood cut in the customer's own woodlot; produced shoes or leather breeches from cow, deer or sheepskin tanned on the farm.

like their farming neighbor, rural artisans were part of an economy seen, by one historian, as "an orchestra conducted by nature". some task could be not done in the winter, other hand to be put off during harvest time and still others waited on raw material that only produced seasonally. as the days grew shorter, shop hours keep pace, since few artisans could afford enough artificial light to continue work when the sun went down. to the best of their ability, colonial artisan tried to keep their shops as efficient as possible to regularize their schedule and methods of production for the best return on their investment in time, tools and materials, while it is pleasant to imagine a woodworker, for example, carefully matching lumber, joining a chest together without resort to nail or glue and applying all thought and energy to carving beautiful designs on the finished piece, the time required was not justified unless the customers was willing to pa extra for the quality required and few in rural  areas were, artisans, therefore, often found it necessary to employ as many shortcuts and economics as possible while still producing satisfactory product.

1. What aspect of rural colonial North America does the passage mainly discuss ?

A. Farming practice

b. The work of artisans

c. The character of rural neighborhoods

d. Type of furniture that were popular

Answer : b

2. The word "inception" in line 1 is closest in meaning to ....

A. Investigation

b. Location

c. Beginning

d. Records

Answer : c

tiga. The word "fabricatingdanquot; in line 3 is closest in meaning to ...

A. Constructing

b. Altering

c. Selecting

d. Demonstrating

Answer: a

4. It can be inferred from the passage that the use of artificial light in colonial time was....

A. Especially helpful to woodworkers

b. Popular in rural areas

c. Continues in winter

d. Expensive

Answer: d

5. Why did colonial artisans want to "regularize their schedule (line 18) ....

A. To enable them to produce high quality products

b. To enable them to duplicate an item many times

c. To improve their customers

d. To keep expenses low

Answer: d

6. The phrase "resort todanquot; in line 20 is closest in meaning to ....

A. Protecting with

b. Moving toward

c. Manufacturing

d. Using

Answer: d

7. The word "fewdanquot; in line 23 refers to ....

A. Woodworkers

b. Finished places

c. Customers

d. Chests

Answer: c

8. It can be referred that the artisans referred to in the passage usually produced products that were ....

A. Simple

b. Delicate

c. Beautifully decorated

d. Exceptionally long lasting

Answer: a

Question 9 - 19

Cities develop as a result of functions that they can perform. Some functions result directly from the ingenuity of the citizenry, but most functions result from the needs of the local area and of the surrounding hinterland (the region that supplies goods to the city and to which the city furnishes services and other goods). Geographers often make a distinction between the situation and the site of the city. Situation refers to the general position in relation to the surrounding region, whereas site involves physical characteristics of the specific location. Situation is normally much more important to the continuing prosperity of the city. If a city is well situated in regard to it's hinterland, it's development is much more likely to continue. Chicago, for example, possesses an almost unparalleled situation: it is located at the southern end of a huge lake that force east west transportation line to be compressed into it's vicinity, and at a meeting of significant land and water transport route. It also overlooks what is one of the world's finest large farming region. These factor ensured that Chicago would become a great city regardless of the disadvantageous characteristics of the available site, such as being prone to flooding during thunderstorms activity.

Similarly, it can be argued that much of new York Citys importantce stems from its early and continuing advantage of situation. Philadelphia and Boston both originated at about the same time as New York and shared New York's location at the westhern end of one of the world most important oceanic trade route, but only New York possesses an easy access functional connection (the Hudson Mohawk lowland) to the vast Midwestern hinterland. This account does not alone explain New Yorks primacy, but it does include several important factors. Among the many aspects of the situation that help to explain why some city grow and other do not, originally location on navigable waterway seems particularly applicable. Of course, such characteristic as slope, drainage, power resources, river crossing, coastal shape and other physical characteristics help to determine city location, but such factors are normally more significant in early stages of city development than later.

9. What does The passage mainly discuss ?

A. The development on trade route through United States cities

b. Contrasts in settlement patterns in United States

c. Historical difference among three large United States cities

d. The importance of geographical situation in the growth of United States cities

Answer: d

10. The word "ingenuity" in line 2 is closest in meaning to ....

A. Wealth

b. Resourcefulness

c. Traditions

d. Organization

Answer: b

11. The passage suggest that the a geographers would consider a city's soil type part of its ....

A. Hinterland

b. Situation

c. Site

d. Function

Answer: c

12.  According to the passage, a city's situation is more important than it's site in regard to the city's ....

A. Long term growth and prosperity

b. Ability to protect it's citizenry

c. Possession of favorable weather conditions

d. Need to import food supplies

Answer: a

13. The author mentions each of the following as an advantage of Chicago's location Except its ....

A. Hinterland

b. Nearness to a large lake

c. Position in regard to transport routes

d. Flat terrain

Answer: d

14. The word "characteristics" in line 14 is closest in meaning to ....

A. Choices

b. Attitudes

c. Qualities

d. Inhabitants

Answer: c

15. The primary purpose of paragraph 1 is to ....

A. Summarize past research and introduce a new study

b. Describe a historical period

c. Emphasize the advantages of one theory over another

d. Define a term and illustrated it with an example

Answer: d

16. According to the passage, Philadelphia and Boston are similar to New York City in ....

A. Size of population

b. Age

c. Site

d. Availability of rail transportation

Answer: b

17. The word "functional" in line 20 is closest in meaning to ....

A. Alternate

b. Unknown

c. Original

d. Useable

Answer: d

18. The word "itdanquot; in line 21 refers to ....

A. Account

b. Primacy

c. Connection

d. Hinterland

Answer: a

19. The word "significant" in line 26 is closest in meaning to ....

A. Threatening

b. Meaningful

c. Obvious

d. Available

Answer: b

Jumat, 01 Mei 2020

Pelajari Toefl Reading - 02

TOEFL Exercise - Reading Comprehension

Question 1 - 9

Most people would say that the world's tallest mountain is mount Everest. This mountain in the Himalaya is just over 29,000 feet high.

However, if mountains are measured a little differently, then the tallest mountain on earth is Mauna Kea, in the Hawaiian Island. Mauna Kea is only about 14,000 feet above sea level, so in comparison to mount Everest it just does not look anywhere near as high as mountain Everest to a person standing at sea level.

Mauna Kea, however, does not begin at sea level. It rises from an ocean floor that is more than 1,000 feet below the surface of the water. This mountain therefore measure more than 30,000 feet from it base to its top. Making it a higher mountain than mount Everest.

1. The main idea of the passage is that

a. mountain Everest is the world's tallest  mountain

b. Mount Everest and Mauna Kea are located in different parts of the world

c. Mauna Kea's base is below sea level

d. Mauna Kea could be considered the tallest mountain in the world

Answer: d

2. Which of the following is NOT true stated about mount everest

a. Many people believe it is the world's tallest mountain

b. It is part of the Himalayas

c. It is over 29,000 feet high

d. It rises from the ocean floor

Answer: d

3. The word "just" in line 2 could best replaced by

a. Noticeably

b. Soon

c. Barely

d. Recently

Answer: c

4. The expression "a little bit in line tiga is closest in meaning to

a. A small size

b. Quite

c. Somewhat

d. Extremely

Answer: a

5. According to the passage, Mauna Kea is how far above the level of the water ?

A. 14,000 feet

b. 16,000 feet

c. 29,000 feet

d. 30,000 feet

Answer: b

6. The expression "in comparison todanquot; in line 4 and 5 could best be replaced by

a. Close to

b. In relation to

c. As a result of

d. Because of

Answer: b

7. It is implied in the passage that Mauna Kea does not seem as tall as Mount Everest because

a. People do not want to look at it

b. Part of Mauna Kea is under water

c. Mount Everest has more snow

d. Mauna Kea is in different part of the world than mount Everest

Answer: b

8. The word "floor" in line 7 could best be replaced by

a. Carpet

b. Bottom

c. Roof

d. Water

Answer: c

9. The passage indicated that Mauna Kea

a. Measures 16,000 feet from top to bottom

b. Is completely covered with water

c. Is more than half covered by water

d. Is 1,000 feet shorter than mount everest

Answer: a

Question 10 - 18

When Columbus arrived in the Americas in 1492, there were already an estimate 30 to 40 million people living in North and south America. It has therefore been quite easy for some to refute the idea that Columbus "discovered" America. How and when these inhabitants come to america has been the source of much scientific research and discussion.

Most Acheologists agree that the first American, the true "discoverer" of america come from Northeastern Asia.There is also considerable amount of proof that inhabitants have been in the Americas at least 15,000 years.

To get to the Americas. These people had to cress over the 55 mile wide Bering strait that separate Asia ad North America. According to one theory, these people crossed over during period when a land bridge existed between the two continents. During ice ages, so much of the Earth's water was frozen that the sea levels dropped, and it was possible to walk from Asia to North America.

10. What is the author's main purpose ?

A. To explain how to Columbus discovered America

b. To show how people come to America before Columbus

c. To demonstrate the importance to archeologist of northeastern Asia

d. To explain how to cross the Bering strait

Answer: b

11. In 1492 how many people were probably in the america ?

A. Fewer than 30 million

b. Exactly 30 million

c. Forty million or fewer

d. At least forty million

Answer: c

12. The word "refute"in line 3 is closest in meaning to

a. Theorize

b. Support

c. Contradict

d. Defend

Answer: c

13. It is implied in the passage that

a. Columbus was really the first person in america

b. Scientists sure about america's first inhabitants

c. Columbus arrived at almost the same time as america's first inhabitants

d. All is not known about america's first in habitants

Answer: d

14. There is general agreement that the first people who came to north american come from

a. Europe

b. South America

c. Northeastern Asia

d. Africa

Answer: c

15. The word "considerable" in line 6 could best be replaced b

a. Large

b. Weak

c. Well-known

d. Consider

Answer: a

16. The word "separates" in line 9 is closest in meaning to

a. Differentiates

b. Divided

c. Join

d. Crosses

Answer: b

17. Which of the following is NOT Stated about the Bering Strait ?

A. It is 55 mile wide

b. It separates North America and Asia

c. It was probably a land bridge during the ice ages

d. It is a land bridge today

Answer: d

18. The word "frozen" in line 11 could best be replaced by

a. Cool

b. Dirty

c. Solid

d. Wet

Answer: c

Pelajari Toefl Reading - 01

TOEFL Exercise - Reading Comprehension

Question 1 - 9

The largest diamond ever found is the Cullinan Diamond. This diamond weighed tiga,106 carats in it uncut state when it was discovered in South Africa on January 25, 1905.

The Cullinan Diamond was cut into 9 major stone and 96 smaller one. The largest of the cut stones, and still the largest cut diamond in the world, is the pear-shaped Cullinan I at 530 carats. This diamond, which is also known as the Greater Star of Africa, is more than two inches (5.4 centimeter) long and 1.75 inches ( 4.4 cm) wide. It become part of the British crown jewel in 1907.

1. What is the best title for this passage ?

A. Diamond cutting

b. The world biggest diamond, uncut and cut

c. Measuring diamond in carats

d. The British crown jewels

Answer: b

dua. The word 'uncut' in line 2 is closest in meaning to which of the following ?

A. Finished

b. Unnatural

c. Pear

d. Whole

Answer: d

3. the word ' discovered' in line 2 is closest in meaning to

a. Created

b. Fund

c. Buried

d. Weighed

Answer: b

4. It can be inferred from the passage that the Cullinan diamond was cut into how many total stone ?

A. 9

b. 96

c. 105

d. Tiga,106

Answer: c

lima. The word 'major' in line 3 could be best replaced by

a. Well-known

b. Military

c. Natural

d. Big

Answer: d

6. Which of the following in NOT true about cullinan I ?

A. It was cut from the Cullinan diamond

b. It weighs 3,106 carats

c. It is the biggest cut diamond in the world

d. It is sometime called the greater star of Africa

Answer: d

7. all of the following are true about the shape of the greater star of Africa Except that ....

A. It is in the shape of a pear

b. It is lima.4 centimeter long

c. It is longer than it is wide

d. It is 4.4 inches wide

Answer: d

8. According to the passage, what happened to cullinan I :

a. It remained in Africa

b. It was cut in to smaller stones

c. It was cut and changed into the greater star of Africa

d. In become the property of the British royal family

Answer: a

9. Where in the passage does the author mention the Cullinan diamonds weight when it was mined ?

A. Line 1 - 2

b. Line tiga

c. Line 4 -lima

d. Line 6

Answer: d

Question 10 - 19

coca-cola was invented in 1886 by Atlanta pharmacist John S. Pemberton.the name for the product as actually proposed by Pemberton's assistant, Frank Robinson. The name was taken from the two most unusual ingredients in the drink, the South American coca leaf  and the African cola nut.

the recipe for today's coca-cola is very well guarded. many of the ingredients are known; in addition to coca leaves and cola nut, they include lemon, orange, lime, cinnamon, nutmeg, vanilla, caramel and sugar. the proportion of the ingredients  and the identity of coke secret ingredient are known by only a few of the coca-cola company's senior corporate officers.

10. The passage mainly discusses

a. The success of the coca-cola company

b. The unusual ingredients in coca-cola

c. John S pemberton

d. Coca-cola recipe and who developed it

Answer: b

11. According to the passage, who created coca-cola ?

A. The coca-cola company

b. John S. Pemberton

c. Pemberton's assistant

d. Frank Robinson

Answer: a

12. The word "unusualdanquot; in line tiga is closest in meaning to

a. Uncommon

b. Important

c. Unused

d. Tasty

Answer: d

13. Which of the following is NOT true about the name coca-cola ?

A. The name coca comes from coca leaf

b. The name cola comes from the cola nut

c. Frank Robinson suggested the name

d. The inventor came up with the name

Answer: b

14. A "recipe" in line lima is ....

A. Information about drugs for a pharmacy

b. A description of how to prepare something

c. An accounting statement

d. A corporate organizational plan

Answer: b

15. The passage states that the recipe for coca cola is ....

A. Well known

b. Known by only a limited number of people

c. Unknown

d. Published information

Answer: a

16. Which of the following is NOT true mentioned as an ingredient of coca-cola ....

A. Orange leave

b. Nutmeg

c. Citrus fruits

d. Sugar

Answer: a

17. The word "secret" in line 7 could best be placed by ....

A. Unrevealed

b. Delicious

c. Business

d. Speechless

Answer: c

18. It can be inferred from the passage that

a. The public knows all the ingredients in coca-cola

b. The public is not sure that coca leaves are used in coca-cola

c. The public does not know how many cola nuts are used in a batch of coca-cola

d. No one know the exact proportion of ingredient used in coca-cola

Answer: b

19. The word "seniordanquot; in line 8 could best be replaced by ....

A. Trustworthy

b. High-level

c. More mature

d. Really decisive

Answer: a