Tampilkan postingan dengan label TOEFL - Structure and Written Expression. Tampilkan semua postingan
Tampilkan postingan dengan label TOEFL - Structure and Written Expression. Tampilkan semua postingan

Senin, 04 Mei 2020

Pelajari Toefl Exercise - 03

TOEFL - Structure and Written Expression

1. A three foot octopus can crawl through a hole ..... In diameter.

A. Than one inch less

b. Less than one inch

c. One less inch than

d. Than less one inch

Answer: d

2. .... Adopted the decimal system of coinage in 1867.

A. Canada

b. When Canada

c. Canada which

d. There was Canada

Answer: a

3. Generally, the representatives .... A legislature are constitutionally elected by a board spectrum of the population.

A. Who they compose

b. Who compose

c. Had compose

d. Compose

Answer: b

4. The actor's studio, a professional actors workshop in New York City, provides .... Where actors can work together without the pressure of commercial production.

A. A place and

b. A place

c. So that a place

d. A place is

Answer: b

lima. ..... That life begun billions of years ago in the water.

A. It is believed

b. In the belief

c. The belief

d. Believing

Answer: a

6. By 1872 the united state had 70 engineering collage, ..... Astonishing expansion credited largely to the Morrill Act of 1862

a. Because

b. An

c. To which

d. Was

Answer: b

7. The artist Romare Bcarden was .... Whose yellows, deep blue and fuchsias contrasted strongly with photographic gray in his bright collages.

A. With a gift for color

b. A gifted colorist

c. A gifted with colorful

d. Gifted with coloring

Answer: b

8. The most important chemical catalyst on his planet is chlorophyll, .... Carbon dioxide and water react to form carbohydrates

a. Whose presence

b. Which is present

c. Presenting

d. In the presence of which

Answer: d

9. a variation of collodion photography was the tintype, which captured images on a black

A                                                                             B

or dark brown metal plate instead from on glass

C                                                 D

Answer: d

10. in case of minor injury to the brain, amnesia is likely to be an temporarily condition

A                                 B                                    C                         D

Answer: D

11. the system of chemical symbols, first devised about 1800 gives a concise and instantly

A                                                                                                                      B

recognizable description of a element or compound

C               D

Answer: c

12. the fact that white light is light composed of various wavelengths may be demonstrating

A                                            B                                                                   C

by dispersing a beam of such light through a prism

D

Answer: c

13. over the course of history, much civilization developed their own number systems.

A                                         B                                            C                           D

Answer: b

14. in the united state during the second world war, each trade unions and employers

A                            B

avoided federal limits on wages by offering employees nontaxable systems

C                     D

Answer: a

15. philosophy in the study of the nature of realty, knowledge, existent and ethics by means

A                                                                  B                   C            D

of rational inquiry

Answer: b

16. poems vary inlengthfrom brief lyric poems tonarrative or epic poems, which can be

A      B                                         C

as broad in scopethan a novel

D

Answer: d

17. the population of California more than doubled during the period 1940 – 1960, creating

A                          B

problem in road-building and provide water for its arid southern section

C                                          D

Answer: c

18. although based it on feudal models, the colony of Pennsylvania developed a reputation

A                                                                                    B                C

for a progressive political and social outlook.

D

Answer: a

19. hard and resistant to corrosion, bronze is traditionally used in bell casting and is the

A                                                              B

material usedwidely most for metalsculpture

C                             D

Answer: c

20. the Appalachian mountain formation a natural barrier between the eastern seaboard

A                                         B

and the vast lowlands of the continental interior of North America

C                                       D

Answer: a

Minggu, 03 Mei 2020

Pelajari Toefl Exercise - 01

TOEFL - Structure and Written Expression

1. In the early 1900s, Eastman .... In expensive brownie box camera

a. It developed

b. It was developed

c. Developed

d. Developing

Answer: b

dua. .... The discovery of the fossilized remnants of tides in one-billion-year-old rocks

a. Geological reports

b. Geologist report

c. The reports of geologist

d. Geologists reports

Answer: a

3. The Brooklyn bridge .... Took thirteen years to complete

a. In New York

b. Is in New York

c. It is in new York

d. Which new York

Answer: b

4. Genes control all of the physical .... We inherit

a. That traits

b. That are traits

c. Traits that

d. Traits are that

Answer: b

lima. Indigo can be extracted from a plant, and then .... To dye cloth blue

a. It

b. Using

c. Using it

d. It can be used

Answer: a

6. .... In the united state spends 900 hours per year in group and 1,170 hours in front of the television.

A. The average third-grade

b. The third grade is average

c. There are three grade

d. Three average grades

Answer: b

7. researcher  have begun studying what .... is on human circadian rhythms

a. It is the effect of light

b. The light affects

c. Is affecting the light

d. The effect of light

Answer: b

8. If calcium oxide remain exposed to air, .... To calcium carbonate

a. Turning

b. Turns

c. It turns

the turn

Answer: d

9. in 1732, coach travelers could got from new york to Philadelphia in about two days

A                    B                          C                                             D

Answer: b

10. some of the district of Colombia are on low-laying, marshy ground

A                                    B   C                         D

Answer: b

11. Georgia's economy is based main on agriculture

A                                  B       C                D

Answer: c

12. the Paul revere house was built in 1676, and today its the oldest wooden building in

A                                    B           C        D Boston

Answer: b

13.Conifers such as cedars, firs and pines bear its seeds in cones

A                                              B     C                  D

Answer: c

14. a dome is a semispherical structure on top of a building

A                    B           C              D

Answer: a

15. succulents suck up water just in few hour, but they can store it in their stems for months

A                                     B                              C             D

Answer: b

16. flying buttresses enabled builders to put up tall but thinnest stone walls

A                        B                          C                 D

Answer: c

17. weather forecasters monitor barometric pressures and record they on charts as isobars

A                                  B                            C

Answer: c

18. in many language the forms of a word varies to express such contrasts as number,

A                                                 B                           C

gender and tense

D

Answer: b

19. a milky way object that erupt in the constellation scorpius has provides information to                                               A                                                                    B

astronomers since July

C               D

Answer: c

20. much fossils are found in coal-bearing rocks

A                      B            C              D

Answer: a

Pelajari Toefl Exercise - 02

TOEFL - Structure and Written Expression

1. Some early batteries used concentrated nitric acid, .... Gave off poisonous fumes.

A. They

b. Then they

c. But they

d. But they had

Answer: c

dua. The sound produced by an object .... In a periodic way involves more then the simple sine wave

a. It vibrates

b. Vibrating

c. Is vibrating

d. Vibrates

Answer: d

3. prior to the discovery of anesthetics in 1846, surgery was done .... was still conscious.

A. While the patient

b. The patient felt

c. During the patients

d. While patiently

Answer: d

4. The drastic decline of the beaver helps to illustrated what .... T the ecosystems of the north america continent.

A. Happening

b.The happening

c. Has happened

d. About happening

Answer: b

lima. The use of shorthand died out in the middle ages because of .... Whit witchcraft.

A. The association was imagined

b. Associate the imagination

c. Imagine the association

d. The imagined association

Answer: c

6. Yacht is steered with a rudder, ... The flow of water that passes the hull

a. Which deflecting

b. Deflect

c. It deflects

d. Which deflect

Answer: a

7. For top speed and sudden acceleration, the acceleration pump feeds additional gasoline from the float chamber into .... Above the venturi tube

a. The air flows

b. The air flow

c. The air is flowing

d. Flows the air

Answer: d

8. when sat is added to ice, this mixture become coldy enough to freeze ice

A                  B                                C                         D

cream

Answer: c

9. during the eighteenth and nineteenth centuries long island was chiefly an

A                                      B

agricultural region with fishing, whaling and build ships as the important

C                                                                   B

industries.

Answer: d

10. no one who has studied the battle of little bighorn know the exact route that

A                                                                 B

Custer and his detachment took

C                        D

Answer: b

11. the folktales which the brothers Grimm had collecting were translated into

A                                                 B                        C

English in 1823

D

Answer: b

12. in our solar system, nine planets, fifty seven moons, several dozen asteroids,

A                                                                                        B

and billions of meteorites have so far been discover

C                 D

Answer: b

13. from the 1850-s until after the turn of century, many america's super rich

A

families made Newport his favorite summer resort.

A          C                    D

Answer: d

14. mars may looks red because it is covered with layer of soft red iron oxide.

A                            B       C                 D

Answer: a

15. the radioactive substance that pose the greatest harm to humanity have

A

neither very short or very long half lives

B         C                         D

Answer: b

16. a robin cock its head to peer at a worm with one eyes and not to hear it, as

A                               B                        C

was once thought

D

Answer: c

17. film sound is often record by an analog system which like the compact disc,

A                     B                                          C

uses light.

C

Answer: b

18. the scribe of the middle ages used quill pens to produce their high decorated

A                              B         C     D

manuscripts

Answer: c

19. the principles of physics described by Christian Doppler in 1842 for the

A

movement of stars has been adapted to evaluate the movement of blood within

B                 C                                                       D

the heart

Answer: b

20. the pioneer 10 and 11 spacecraft were the first vehicles of humankind to

A            B

venture beyond the limits of ours solar system.

C            D

Answer: d

Pelajari Toefl Exercise - 04

TOEFL - Structure and Written Expression

1. One theory of the origin of the universe is .... From the explosion of a tiny, extremely dense fireball several billion years ago

a. Because what formed

b. The formation that

c. That it formed

d. When forming

Answer: c

dua. Road in the United state remained crude, .... With graved or wood plank, until the beginning of the twentieth century.

A. Were unsurefaced or they covered them

b. Which unsureface or covered

c. Unsurfaced or covered them

d. Unsurfaced or covered

Answer: d

3. Portrait print were the first reproduction of American painting ?. Widely distributed in the united state

a. Were

b. That which

c. That being

d. To be

Answer: d

4. Abigail Adam was prodigious letter writer, ?. Many edition of her letter have been published.

A. Who

b. And

c. In addition to

d. Due to

Answer: b

5. In geometry, an ellipse may be defined as the locus of all point ?. Distance from two fixed point is constant.

A. Which as the sum of

b. Of the sum which

c. Whose sum of whose

d. Whose sum that the

Answer: c

6. ?. At the site of a fort established by the Northwest Mounted police, Calgary is now one of Canada?S fastest growing cities

a. Built

b. It is built

c. To build

d. Having build

Answer: a

7. An image on a national flag can symbolize political ideals that ?. Express.

A. Take many word to otherwise would

b. Would take to many otherwise word

c. Many word to take would otherwise

d. Would otherwise take many word to

Answer: d

8. The president ?. The election by a landslide

a. Won

b. He won

c. Yesterday

d. Fortunately

Answer: a

9. the united state census for 1970 showed that the french-speaking residents of Louisiana

A               B

were one of the country’s most compact regional linguistic minority.

C                                                                                               D

Answer: d

10. when used as food addictive, antioxidants prevent fats and oil from become rancid

A                                   B                                                                      C

when exposed to air, and thus extend their shelf life

D

Answer: c

11. copper was the first metallic used by human and is second only to iron in its utility

A                                    B                            C

through the ages

D

Answer: a

12.despite the fact that lemurs are general nocturnal, the ring-tailed lemur travels by day in

A                                                  B                                                           C

bands of four to twelve individuals

D

Answer: b

13. the western world is beset with the range of problem that characterize mature,

A                            B                                      C

postindustrial societies.

D

Answer: b

14. acrylic paints are either applied using a knife or diluted and spreading with a

A               B                    C                                         D

paintbrush.

Answer: d

15. some marine invertebrates, such as the sea urchin and the starfish, migrate from deep

A                                                            B

water to shallow during spring and early summer to spawn.

C                                                               D

Answer: b

16. marshes, wetland areas characterized by plant grassy growth, are distinguished from

A                                              B                                           C

swamps, wetlands where trees grown

D

Answer: b

17. wampum, beads used as a form of exchange by some native Americans, was made of

A                             B

bits of seashells cut, drill and strung into belts

C                             D

Answer: c

18. kangaroos use their long and powerful tail for balance themselves when sitting upright

A                       B               C                                          D

or jumping.

Answer: c

19. proper city planning provides for the distribution of public utilities, public buildings, parks

A                         B

and recreation centers, and for adequate and the inexpensive housing.

C                                                              D

Answer: d

20. most traditional dances are made up of a prearranged series of steps and movements,

A                                              B

but modern dancer are generally free to move as they choice.

D                                 C

Answer: d